Skönt med två veckor i norrland!

Fick resa hem på tisdagskvällen kl. 21.15, var inte framme för än kl 04.45. Rätt dryg resa men sköt att åka på natten. Då kan man sova lite i alla fall. :) Kom nog inte i säng för än 06.00 på morgonen, sen blev det en stadsvandrig för jag och syster. Vi hade inte införskaffat alla julklappar ännu. Men vi var strukturerade och planerade så vi hittade fort de vi skulle :) Kvällen blev lugn, Stina kom till mig och vi tog ut hennes löshår och färgade håret på henne. Sen avslutades den med flera skinsmörgåsar, som alltid dagen innan jul ;)

Julen firade vi hemma. På morgonen t vi frukost här, sen for jag ut och sprang en vända :) Kl. 13.00 åt vi den vanliga jullunchen hos min kära farmor och farfar. Alltid lika uppskattat! :) De tackar vi för"
Sen blev de som vanligt kalle anka och fika. Sen åkte vi alla hem till oss och åt lite julgodis och fikade än en gång ;) De var första gången sen Mars som jag åt en chockladbit. Men de får man då de är jul :)
Sen var de dags för julklappsutdelning och jag fick ju som vanligt vara tomten;) Vi hade inte så mycket julklappar i år, men de tyckte tomten va rätt skönt :P
Jag fick i alla fall en digitalkamera och en yougurt( Det är nån hälsokost grej som man ska äta varje dag) Ska vara bra för mn lilla mage :) Man tillverkar den själv med lite hjälpmedel.

På juldagen var vi ute på krogen, det blev jag, elin, frida, stina, malin och bella. :) mycket trevlig kväll, men förfest hos elin och sen utgång! :) Skulle egentligen inte sova hos elin men så blev de.
Lördagen var lugn med en prommenad och middag här hemma för släkten. Mycket trevligt och gott!

På söndagen var jag, Malin och Johanna och modellade. Jag skulle sminka Malin och johanna för att få lite bilder till mitt portfolium. Fotografen övertalade mig innan att också modella, än fast jag inte alls känner mig bekväm framför den.
Här är lite bilder från de..







 


Där fick ni se lite bilder på mig med ;)


I går, måndag var jag och tog sprutan för svininfluensan, kan ju vara bra i tanke på mitt yrke :P Men nu har jag hur ont i armen som helst, plus att den har blivit dubbelt så stor typ. Så man kan ju tro att ja är väldigt vältränad ;) Haha

I dag har jag varit och knalla på stan med Stina och Sandra, har köpt mig nya träningskläder och skor. Nu jääklar ska mitt vanliga liv komma i gång igen. Nu blire träning på gym på förmiddagarna och jobb eftermiddag och kväll :) ska nog till och med börja simma.
Nu ska jag i väg och spela lite bandy! :)




snart har alla åkt :/

 Har hälsa på kusin i dag och ätit julgröt och fika lussebulle. :) Mysigt värre var de. Skönt att få prata lite me Stina, tur ja har henne!" Det har snöat massor här nere känner mig nästan som hemma nu ;) Jobbat hela kvällen var hemma vid 23.00. Jobbigt men kul :)

Se så de snöat:)





Nu är de snart bara ja kvar här i lägenheten. Vicky har åkte, Julia åkte i tisdags.. Ida åker på fredag. i morgon ska ja försöka få lite ordning här och packa ja me, ska flytta till moa eller emelie. Har ju tyvärr inte funnit någon lägenhet.

Mycket som snurrar i mitt lilla huvud nu. Jag mår inte alls bra för tillfället. Mycket som hänt och tråkigt att alla åker. De är så konstigt då man bott me dem i 5 månader sen kommer man inte göra de längre, knappt att man kommer träffas.

de strular på alla ställen i mitt liv som de går att strula på, men såna perioder ska man väl ha också. Tur de snart är jul. Längtar hem till familjen, vänner och släkten! 

Behöver all kraft jag kan få och peppning...




så skicka gärna lite!

Nu är jag äntligen klar MASTER MAKE UP ARTIST!!!

Nu är hela utbildningen avklarad! Det är helt obeskrivligt hur de känns, men jag kan säga att nu är jag äntligen allt jag drömt om att  vara, nu är jag helt klar. :D:D:D Jag är frisör, master make up artist och jag kan även utföra hair extensions. :) Fan va jag är GLAD!!!

I fredags var de avslutningsfest, vi höll till på club nipe på sture plan :) Hur kul som helst. I dag åkte vicky hem, de var lite tråkigt. Nu kommer man inte se henne på ett tag. I veckan åker ida-lotta och julia. Jga kommert sakna dem så mycket. <3


Jag, Ida-lotta, Julia och Vicky! :)

Mina diplom:)



Nu har jag fått mitt portfolium,så här blev bilderna :)

Dramatisk make up




Naturell make up





Valfri




Ett jätte stort tack till mina modeller. :)
De kommer fler bilder, har inte fått alla bilder än :P






Bara en lektion kvar nu! :)

Nu var de bra länge sen jag skrev här. Har jobbat på som bara den i både skolan och jobbet. Jag har nu på två veckor genomgått två fotodagar. hade panik verkligen över den ena, men de blev tillslut jätte bra. Jag hade ingen modell för än precis dagen innan. Men så här blev resultatet ... min egendisignade isprinsessa ;)






Jag blev riktigt nöjd med resutltatet, hon ska dessutom få vara med som reklam i metro med den här bilden för mist butiken. Det känns jätte roligt":)

Min andra fotodag som jag hade i dag, de hade ja ingen aning hur de skulle gå, kändes mest som jag köpt en massa saker men hade ingen koll på hur de skulle bli tillsammans. Men det blev helt lyckat:)










Det har varit en grymt rolig dag, jobbade nu på kvällen fram till 21.00. Tack Sara för du ställde upp, riktigt bra jobbat :)
I går jobbade ja till 19.00 eftersom vi skulle kolla på läägenhet ute i Hagsätra.. Riktigt fin var den, en trea. Två toaletter, kaklade, två sovrum och ett allrum, stort kök egen tvätttmaskin. De enda jag tyckte var jobbigt är att de är rätt långt ut, sen va de like kusligt att gå där själv på kvällen. Så vi får se hur vi gör. Men annars var den riktigt bra.

På torsdagen har vi våran sista lektion, back to basic, efter de är jag klar master make up artist, på fredagen är de avslutningsfest :)
Känns så roligt, men ändå så tråkigt. Äntligen är man klar med allt man velat :) men så ledsamt att skiljad från dem jag nu bott me i ett helt halvår. Kommer känns tomt. Jag blir ju ensam kvar här, alla åker..
Kommer sakna er julia, Ida lotta och Vicky! <3

Bu får jag hoppas att allt löser sig me boende och så, hör av er om ni vet nån me lägenhet här i sthlm. :)

God natt allihop!

RSS 2.0