Tack jossan och alla för en trevlig kryssn...

Tack jossan och alla för en trevlig kryssning :) förlorade Föresten cupen, å ja måste säga att de var pga av att vi inte hade typ nå avbytare,bara en! Men fyra mål pytsade ja trots allt in;) mycket trevlig helg må ja säga!! :)


Ligger äntligen i sängen efter en härlig d...

img_3137 (MMS)

Ligger äntligen i sängen efter en härlig dag med färgkurs. Vi har provat lite av Davines färg, så nu är man nyinsperarad att byta färg;)  Ha känt mig lite halvsliten i dag faktiskt, sen kryssningen i helgen men träningen gick ändå hyfsat må ja säga efter omständigheterna. Så här såg hytten ut dagen efter...


Nu är det dags igen. Innebandy cup för Zla...

img_5112 (MMS)

Nu är det dags igen. Innebandy cup för Zlatans flickor, Dock är inte Zlatan med i dag :/ men vi taggar! :) i kväll drar ja i väg på Åbo kryssning ;)


Dagens fotbollsträning avklarad, helt slut...

img_2127 (MMS)

Dagens fotbollsträning avklarad, helt slut i mina ben och helst vaderna/ benhinnorna. Det hat varit så mycket underlagsbyten så benen orkar inte med! Har nog bestämt mig för att börja köra i Djurgården nu! Nu, Dags för en dusch!


Dagens ögonmake, bryn mist browshade, ögon...

img_2853 (MMS)

Dagens ögonmake, bryn mist browshade, ögon: trucos rödbruna skugga och eyeliner grön/ turkos från isadora, mascara från Max factor!  Snart fax att färga lite bryn och fransar på min kund!


Ja då var det dags för ännu en arbetsdag o...

img_8447 (MMS)

Ja då var det dags för ännu en arbetsdag och använda sitt kreativa skapande för göra kunden nöjd!:)


Bra jobbat brudar! Mycket bra kämpat bruda...

Bra jobbat brudar! Mycket bra kämpat brudar. Det var verkligen över förväntan! :) sjukt kul var det med våran premiär i dag! Första matchen vann vi med 2-0 andra förlorade vi med 2-1, det var riktigt synd, vi skulle minst ha spelat lika där. Det var vi absolut värda! :) Dags att krypa i kojs! Natti Natti!


Dags för innebandymatch för Zlatans flicko...

img_7060 (MMS)

Dags för innebandymatch för Zlatans flickor!:)


Inte den bästa starten på dagen..

Fatta vad ja försov mig i morse, ojoj.. vaknade halv tio, börja kl tio på dagarna. Som tur var denna gång ringe ja in och hade faktiskt ingen kund kl tio utan hade nästa kl 11.00, där hade man lite flyt!

Sen kom det in en väldigt speciell man i dag, han säger till mig " Jag vill ha en festsminkning" och vi talar om en  gubbe i 65 års ålder eller mer. Såg snabbt att han  hade nån sjukdom så han kan inte vara stilla han bara fladdrade med hela huvudet, och jag säger" Tyvärr så kan jag inte sminka dig då du inte kan sitta helt stilla" Då frågar han" har ni ingen bänk jag kan ligga på? för när jag sitter rör ja mig hela tiden men om jag får ligga blir de bättre" och jag fick säga nej helt enkelt, men de kan inte vara lätt att ha de så där. Jag blev grymt förvånad må jag säga över att han var man och ville ha en fest make up! han var nog rätt sjuk! :/

Varit och provtränat i dag igen med Djurgården, tränaren har tittat lite på mig och nu har han kommit med besked och sagt att han tycker att de ser bra ut och att jag gärna får börja köra med dem. Jag tycker faktiskt att de känns som ett bra allternativ eftersom jag har sån lång väg att åka annars, spelar jag med Djurgården så kommer ja kunna cykla på tio min de är ju hur bra som helst! :)

Tråkigt att jag förmodligen kommer sluta i spånga, men det känns som jag spar otroligt med tid och kul att prova köra på en liten högre nivå! :)

Minnen från i sommras då jag spelade med Spånga!

Fatta va slut ja kommer vara efter denna vecka, har tränat alla dar utom i tisdags sen i lördags och kommer vara ledig från träning nästa gång på tisdag, mycket träning! :) men det gillar vi!
I morgon blir de träning för innebandy kopen och nu kommer vi heta "Zlatans flickor" :)

Good night! :)

Provtränat

I dag har det varit lite mer drag på jobbet än tidigare i veckan. Det är ju lite lugnare nu så här efter jul., men skönt i bland då hinner man ju me andra saker som man aldrig hinner annars :P

I dag har jag varit och provtränat för Djurgården div 3, mest för att ja åker så hilma långt då jag ska träna me Spånga. Gillar verkligen alla i mitt lag och trivs superbra där men det är rätt omständigt att åka så långt. Jag har betydligt lättare att träna me de här i stadshagen, kommer kunna cykla i sommar om de nu blir att jag kör på. Jag har ju aldrig spelat me ett div 3 lag innan,, så det beror ju på mycket nu hur ja presterar och vad jag har för må egentligen. Blir ju som ännu lite seriösare och man får ju ännu mindre "fri" tid, men tur man gillar fotbollen!
Till helgen startar ju också korpen innebandyn för min del, allt blir mcyket intressant hur ja ska hinna me allt ;)


Annars utöver de har ja en hemsida på gång som kommer ligga under namnet www.AntoniaDomeij.se 
Där ja kommer lägga upp priser, portfolium och meriter osv. 
I går var jag och Maria från salongen på en Matrix färgkurs, mycket givade :) 
Liter bilder



Lite snygga inspearationsbilder :)

 Älskar den riktigt askiga och den lockiga!

RSS 2.0