Blev en del inköp i dag också;)

img_3434 (MMS)

Blev en del inköp i dag också;)


Funderar på lugg?! Antingen rak eller sne:)

img_4572 (MMS)

Funderar på lugg?! Antingen rak eller sne:)


Jobbat i dag igen, känns lite jobbigt att ...

img_9762 (MMS)

Jobbat i dag igen, känns lite jobbigt att jobba lördag men snart får man ju resa i väg;) har sålt enormt mycket i dag på jobbet! That's nice!  lite inköp som blev i dag inför resan + ett par skinhandskar:)


Ja nu sitter man på bussen igen, något tid...

Ja nu sitter man på bussen igen, något tidigare än vanligt;) men får nog sluta fyra i dag:) i går var jag och träffade naprapaten och hon tror rätt säkert att de är ledbandet som är uttänjt:/ får då läka i hop av sig själv, reab 4-6 veckor på cykel! Jippi, Or not:/ så får nog ta och köpa ett gymkort ändå:p om 13 dagar åker man på semester, de känns väldigt bra i alla fall :)


Bussen var lite sen i dag, ska på planet f...

Bussen var lite sen i dag, ska på planet fitnes och göra ansiktsbehandling, sjukt skönt!:) sen börjar ja jobba vid tio. I kväll ska man äntligen få träffa den där jäkla naprapaten. Var i går och tränade på gymmet för jag får ju nått fel av att inre göra något:p Hoppas det blir bättre snart:)


Nu sitter man på flygbussen på väg hem ige...

img_5200 (MMS)

Nu sitter man på flygbussen på väg hem igen, kommer nog vara framme i lägenheten vid typ halv nio. Annars har det varit en otroligt trevlig helg, grymt jobb av alla modeller och fotografen Fredrik Åström också :) snart kommer bilder på de också;)


Nu äntligen får man hoppa i säng, efter tr...

Nu äntligen får man hoppa i säng, efter träning och jobb. Nu har jag flätat och flätat. Jag tror att de blev säkert över 6m.. Mycket att fixa å stå i inför helgen, köpt lite nya sminkgrejer för en hel del, kläder och småprylar! Nu hoppas jag allt blir som ja tänkt mig! Har försökt att packa smart men det blir mycket saker:/ huvaa! Nu blir det vila i helgen från all träning, knät är skadat och på måndag blir det naprapat! Sov gott alla! /A


Frågan är om kroppen börjar säga i från, b...

Frågan är om kroppen börjar säga i från, börjar göra ont i knät igen bara då jag går. Det som nästan var borta! I går jobbade ja till kvart i tio, helt slut då jag kom hem! På lördag är det fotodag i övik har sjukt mycket att hinna innan dess, kläder, smink, assessorer ska inhandlas. Har inte tvättat ett klädsplagg! men det är träning i kväll och i morgon. Vet ärligt talat inte om kroppen orkar?!


Kan säga att i dag har hjärtat fått jobba ...

img_8998 (MMS)

Kan säga att i dag har hjärtat fått jobba på denna hjärtedag;) På väg hem från träningen, har haft fyspass i dag igen :p träningsverken från i går satt ju fint i dag, Or not! ;) ska vädret fortsätta så här kommer ja bli mini biff av att träna fotboll! Känns som värsta lyxen att få komma hem nu då emma har lagat middag till oss och till efterrätt blir det kardemumma bulle :) mums!!! Skönt med en dags vila i morgon, dock sent jobb till halv tio kanske!


Vi hade Färgdag med INOA i fredags på Lore...

img_7061 (MMS)

Vi hade Färgdag med INOA i fredags på Loreal, det här blev mitt resultat, hon låg på en 4 (brun)i botten, längder en 7-8 blonderad(medelblond) jag larm 7.1 med 6.07 i botten, längder 7.23, sen blev det ett toppenresultat och fortfarande slungad effekt:)


Dagens infärgning, mörk. 3,0luggen, 5.4 i ...

img_2988 (MMS)

Dagens infärgning, mörk. 3,0luggen, 5.4 i hela håret och har lagt ett L som är uppljusat med 11.7! det här är resultatet! En av mina favokunder som man alltid får göra de man vill på:)


Ja då var det dags att ta sig ut och hitta...

Ja då var det dags att ta sig ut och hitta ett nytt makeup märke inför nästa vecka :)


Åker buss till jobbet, har med mig så myck...

Åker buss till jobbet, har med mig så mycket saker i dag, som vanligt då de är träning! Längtar till i morgon då vi har färgdag och tjejdag med jobbet!!!:)


Åkte på träningen i dag, än om inte knät v...

img_4010 (MMS)

Åkte på träningen i dag, än om inte knät var helt ok! Det var svinhalt på fotbollsplanen så de blev fys inne och löpning i oarkeringshuset;) men träningen gick faktiskt väldigt hyffsat! :) när ja kom hem hade jag en faktura från Telia på 4600 kr, bl.a. Sen vi var i Egypten, glömde internet på ! Fy fasen säger ja bara, nu gäller de att trolla :p Dags att sussa /A


På väg till jobbet, resan är bokad till gr...

På väg till jobbet, resan är bokad till gran canaria Playa del ingles, på ett fyrstjärnigt hotell med allinclusive. Äntligen nått att längta efter igen!:);) Kolla in det här http://www.princess-hotels.com/hotels-gran-canaria-hotel-gran-canaria-princess-4-stars.htm Tror det blir toppen! Fasen vad jag och Stina W ska ha skoj nu ;)


Vad tycks om detta inköp som jag gjorde Um...

img_0338 (MMS)

Vad tycks om detta inköp som jag gjorde Umeå förra helgen? Me like :) /A


I dag blev det ingen träning, jag har skad...

img_5416 (MMS)

I dag blev det ingen träning, jag har skadat knät sen gårdagens match! Tror att de är en blödning. :/  kan knappt gå ordentligt, väldigt smart av mig att fara ut å springa i går då jag hade ont redan. Här är förra veckan och helgens nyaste inköp.


Nu åker ja i väg på träningsmatch snart, d...

Nu åker ja i väg på träningsmatch snart, den första med Djurgården. Vi möter hässelby och jag ska nog spela back för första gången :p haha


Känner mig verkligen som världens tråkigas...

Känner mig verkligen som världens tråkigaste denna helg! Men jag har i alla fall haft middag här hemma med emelie, Astrid och Amanda :) mycket trevligt! Ja lagade kyckling med parmesan och efterrätt hallonpaj :) får lite besök senare, Emma är ute och roar sig på krogen, men kommer hit och sover i natt, alltid trevligt med lite natt sällskap :) har beslutat mig för två vita helger nu, det kan ja behöva, söndag är det träningsmatch och antar att de kommer prova mig som mittback då igen. Får se vad de blir av de! Dags att sova Natti!!!


Saknar mina älskade vänner som är utspridd...

img_1601 (MMS)

Saknar mina älskade vänner som är utspridda över hela sverige! I dag har ja faktiskt ingen kund före halv tolv,lite skönt faktiskt! Är på väg för att handla lite vin som serveras på salongen på fredagar :) i kväll är det fotbollsträning  i stadshagen ute :)


RSS 2.0