Nyinflyttad! :)

Här var det länge sen man skrev, men nu har jag i alla fall flyttat till min nya lägenhet! :) Jag trivs som fisken i vattnet och jobbet flyter på som aldrig förr. Nu har jag dessutom tagot in ett nytt make up märke till salongen , märket heter Tromborg. Det är ett Danskt märke, liknar ID bare minerals men ger ännu mer lyster till huden. Så allt känns nytt och bra.

Det har hänt mycket under den senaste tiden, men ska man sumera i hop allt lite så kan ja väl säga att jag bara tränar på planet fitnes nu, gjorde mig av med kortet på SATS. Sen kör jag för fullt på fotbollen, i den mån jag har tid och inte har kunder. Till helgen åker laget i väg på träningsläger, men jag kommer resa hem till familjen.
Vi på salogen har hållt i en Show på en frisörgala här i Stockholm. Det var riktigt kul. Vi samarbetade med REF. Jag fick göra alla make-uper tsm med en tjej som hette Therese. Sen har jag själv varit på en massa kurser, jag har gått färgkurser och på visningar. Sen hade jag den turen att få gå en kurs hos Tomas, en väldigt känd frisör. Det var riktigt givande. Så nu är jag i toppform för våren! :)

Förra helgen bilade brudarna ner från norrland för att komma på min inflyttingsfest. Vi åt ute på fredagskvällen på VASA´S sen åkte vi hem och jag fick lite hjälp av Christoffer att fixa internet hit till lägenheten. På lördagen var de Elins fördelsedag så då sjöng vi hej vilt för henne. :) efter det åkte vi på salogen och fixade oss inför kvällen. Sen blev det riktigt fest här i lägenheten. ;) Kvällen avslutades på Grodan och vi åkte hem vid 5 tiden. :)
På söndagen var det första gången som ja spelade fotbollsmatch med mitt nya lag. Det var riktigt kul, vi förlorade med 5-3 men va kämpade på. Men vi skulle ha tagot den matchen, bara att tagga på nytt! Det var i och för sig snöoväder, så det var ju inte de bästa förutsättningarna direkt. :/

I helgen har jag haft besök av hela min familj, det har varit ritkigt trevligt. I lördags( i går) var jag och syrran på salogen, BARRISTAAN. Vi hade ordnat en modevisning där, så syrran fick vara påklädare. Jag sminkade alla modeller med de nya sminket vi hade tagit in. Sen bjöds de på lite tilltugg och vin, festligheterna avslutades efter sextiden. Sen åkte jag hem och åt middag med familjen och vi hade även bjudit in farmor och farfar som var på besök nere i sthlm.
I dag har jag, Viveca och jonatan varit på stan och gått. Vi skulle hjälpa jonatan med att fixa lite nya kläder. Det gjorde vi ganska snabbt, men dock blev det en stor utgift för honom, då man tagit med sig syrrorna för rådgivning ;) Dagen har annars varit väldigt lugn, skulle ha match men den blev inställd. Jag har dessutom dragit på mig en sån förfärlig hosta så de var ju lika bra de. Skönt att bara ta de lugn. Har lyckats ta mig an och städat hela lägenheten i dag, så nu är de snyggt här ;)

Så här bor jag nu :)


Har precis fått i mig lite pannkorkor och blåbärsylt, snart är det dags för sjukligen att sova ;)
Natti natti!

RSS 2.0