Kroppsmålning och prov i specialeffekter :)

Kroppsmålning direkt från min fantasi, hade skissat lite på framsidan av överkroppen. Så här blev hon :)









Jag höll på i 5 timmar i stäck, jag kan säga att man blev rätt slut. Att bara måla på fir hand de tar på krafterna. ;)

Grymt duktig modell som orkarde stå så länge, tack för du ställde upp!



I dag, torsdag har jag haft prov i specialeffekter, jag var jätte nervös.
När vi kom på skolan fick vi en berättelse/manus var som vi skulle följa efter. Min historia handlade om en peter som just varit på dragqueen permiären. Sen såg han nått grönt som lyste från garaget, då tog han kökskniven för att gå ut och kika var de var, så snubblande han på en kratta som gjorde att han skar upp ansikitet med kniven och fick krattan i armen, när han kom upp på benen igen och gick mot garaget slungades nått från en utomjording, som gjorde att han blev livlös.
Så utifrån den beskrivningen skulle ja göra provet, så här blev de...





Så blev ne, den krattan tog hårt. Men det var kult prov" :)

Har vart på jobbet sen 13.00 i dag , men började inte för än kl. 15.00.. jobbade till kl 19.00.
Sen har jag kollat på en lägenhet, nu kommer jag nog flytta dit till en två. Jag ska bo tsm med madde! :)

I morgon åker ja hem!

sussa så gott, nu ska ja sova! Ny dag som väntar med en massa kunder och en hemresa me flyg" :)


Höstfest och en måndag då man hunnit med mycket.

Som alla kanske förstått låg jag ju hemma i över en vecka, på onsdagen insåg jag att jag inte heller skulle ta mig till skolan på torsdagen så det blev ännu en inpulsresa hem, i stället för på torsdagen. Men det var skönt, de va verkligen de som behövdes för att jag skulle bli bättre, lite norrlandsluft ;) På fredagen var jag och shopade inne i staden, de var riktigt trelvigt. Fick sällskap av Malin. Så fick lite rådgivning av henne, tillsut efter en heldag på stan så hittade jag tillslut ett par superfina shorts som va hög i midjan, en t shirt i spets som jag skulle ha i shortsen. Det blev super! :)
På fredagskvällen va ja till kusin och klippte henne och sen fick ja idol som jag knaappt sett den här sesongen.
På lördagen var de dags för den årlig höstfesten som arrangeras av GIK, där serveranders middag och efterrätt. Sen var de ett dansband, efter de trubadur ;) Det var en asgrym kväll, helt sjukt kul. På kvällen fick ja besök av elin som blev min lilla sängkamrat. trevligt, trevligt! Tack till alla som deltog på den festen, utan er hade de inte blivit nån! ;)
På söndagen tog jag de mest lugnt, for till min famor och fick mig lite fika. Sen åkte ja hem me planet som gick vid halv fem. Som vanligt åkte jag på stand by, går alltid lika bra. Kostar bara 400kr. Så var hemma igen vid 19.00.

I dag har jag gått i skolan, hade först ögonskuggsteknik på varandra, sen kom ett dagis från sumpan och skulle ha barnmålningar. så jag fick sminka en leopard. Hon blev så söt :) Sen tog jag igen de ja har missat under den här tiden jag varit sjuk, så har bara en dag till att ta igen, sen åkte jag i väg på jobbet vid 14.00. Hade två kudner i dag, två klipp och färg och de blev så nöjda. :) så de var kul" Älskar frisöryrket! Var hemma här runt kvart i 9, då drog jag i väg på gymmet och sprang en sväng där,i högt tempo så de skulle ge någe. Sen körde ja lite mage och sida, sen hann ja inte så mycket mer eftersom de stängde, så får väl se om jag ta mig dit i morgonbitti innan jobbet. Skönt att vara i gång i gen, aven m förkylningen inte lagt sig.. men snart ger de nog me sig., De på jobbet da att jag inte fick träna, men stina lova mig ;) haha..
På vägen hem i kväll så var de en kille som sprang förbi mig nere vid tunnelbanegången, efter kom två poliser men för lång efter. När ja kom upp satt killen gömd bakom en bil där och jag såg honom, polisen hade redan sprunge förbi. Så de var på väg långt upp i backen, en tant nära mig skrek åt dem men de hörde inte. Precis då ja skulle gå så körde en annan polisbil mitt framför mig och de hoppade ut två poiser. Killen började springa som bara den, poiliserna skrek åt de andra och alla jagade killen till de fick tag på honom. Asknäppt, inte brukar ja va me om sånt här.. ja är ju från lugna lilla Gideå. Haha, men sånt här hände tydligen i sumpan. Lite läskigt. :P
I morgon är ja ledig sen börjar ja jobba vid 15.00. skönt me lite sovmorgon,

God natt allihopen!

Nu är jag less på att ligga hemma.

I dag har jag också bara legat hemma. Fy va jobbigt de är, är alldeles tung i huvudet har hosta och snuva som bara den fortfarande. Önskar att jag bara kunde bli frisk., skulle egentligen på färganalyskursen i dag men de kunde ja inte pga av den här förkylningen. Längtar så mycket efter att få träna, jobba och komma tillbaka till skolan, man blir så rastlös. Jag ska be er som inte tagit sprutan mot svininfluensan, gör de! Det tror ja är värt de, än om jag nu inte har de så var det här fruktansvärt drygt och jobbigt att ligga så här i över en vecka snart. :/

På torsdag får jag äntligen åka hem igen, det ska bli skönt. Härligt att komma hem till Gideå :)





Sen saknar jag dig, väntat i evigheter på att få träffa dig igen... jag hoppas att de snart finns tid för de.

http://www.youtube.com/watch?v=LMS2blCIVx4

Hoppas det inte är nått svinigt!

Ja i dag har jag  bara lega hemma och vilat eftersom jag fortfarande är sjuk. Det vill som inte ge med sig. Har haft de är sen i onsdags kan man ju säga. Jag hoppas verkligen inte de är svininfluensan, men det började me rejäl huvudverk, trötthet. Sen fick jag feber, hosta, snuva, halsont. När jag hostar gör det super ont i bröstet och i ryggen. Dessutom har de hållt i sig länge nu. Sov ända till kl 5 i dag.



Längtar till jag blir frisk igen, vill träna igen. saknar de jätte mycket, dessutom vill jag jobba! :)

Äntligen, egen företagare, frisör, makeup artist! :)

Nu har jag jobbat en vecka på det nya jobbet, först har jag gått i skolan. Sen har jag sprunge ner på jobbet på norrtullsgatan och jobbat från 15.00-20.00, men har oftast inte kommit hem för än vid 10.00. Det är en helt udnerbar salong och tjejerna är supertrevliga där. Det är helt underbart, man känner varje dag att man verkligen vill gå till jobbet för det är så roligt! Jag får lära mig nya färger och det är så spännande. :) Täänkite visa lite bilder på hur det ser ut där, jag bara pratar om och ingen får se hur det ser ut ;)













Julskyltningen:)





Så mysigt har vi de. :)

Så jag har jobbat som bara den den här veckan, på torsdagen blev jag sjuk. Låg med feber och skulle egentligen fara och jobba på björnaxenvisningen. Hade varit så kul, men sov halva dagen och tog en massa piller sen åkte jag in på wella studio i alf. Ville så gärna hjläpa till. Så fick sen på kvällen följa me på visningen och se lite av den innan jag skulle möta upp Stina och Malin som skulle komma på besök.

Lite bilder från Björn Axén visningen:









På fredagen jobbade jag från kl.10.00 till kl 20.00 på kvällen, trodde ja bara skulle ha några få kunder men det har varit fullt upp hela tiden :) Men jag var rätt slut efter den dagen i tanke på att ja inte var riktigt frisk.
Var hemma vid halv nio, nio. Stina och Malin hade roat sig på stan hela dagen men jag hade sagt att jag skulle vara hemma till sju, men så blev de inte. Vi Bjöd Malin på en fin middag här i sumpan. Det var ett superfint uteställe. VI åt för mer än 700 spänn, man ska unna sig i bland ;) Det var i alla fall jätte trevligt.
På lördagen sov vi ut, sen tog vi det mest lugnt, missade att systemet stängde. Så det blev en snabbis bort till solna centrum så vi fick handla och jag fick köpa strumpbyxor. :) Kvällen blev lugn med film, god mat och efterrätt "annanaspaj". Jag tyckte jag hade en trevlig helg, det var tur att vi inte var ut på något för då hade jag varit ännu värre nu.
På söndagen noppade jag Stina och Malins ögonbryn, sen vid 2 åkte de i väg hemmåt igen. Det var lite trist me vi ses ju i helgen igen! :) 
 
fråga inte mig vad de håller på med? ;) har aldrig varit så här rörigt på mitt rum :P



Malin, koncentrerad. Hon fick den stora äran att göra degen till pajen. ;) Hon var inte så lycklig  vi skulle kläcka i ett ägg där!


 Det syntes ju att man var/är sjuk i alla fall, men jag fick i alla fall en bättre uppgift. ;)






Impulser är underbart"

Nu var det evigheter sen jag skrev och laddade upp bilder i den här bloggen, jag ska börja och lägga upp bilder på kära elin som ställde upp som modell till mig på fotograferingen för mitt portfolium. Hon blev riktigt snygg, skit duktig var hon! :) Ska tala om att det är min syster Viveca som sytt kjolen, mycket snygg. Den blev riktigt bra till mitt tema, "Dramatisk make-up".

Jag valde att gör en svinrygg baktill och sedan färsta upp lockar med löshår och hennes egna hår, som sedan avslutades med hängande lockar framtill. För att få en känsla av att hon var korthårig, fast ändå ha kvar den härliga lockigheten uppepå huvudet :) Sen fick hon extra lösfransar med fjädar som ja tyckte passade perfekt till hennes make-up. Grymt rolig dag. :) TACK Elin för du ställde upp!








Så vad tyckte ni om den dagen?

Sen på kvällen pratade jag med Viveca och fick för mig att jag skulle resa hem,. så jag ringde hem och kollade me pappa om jag fick komma hem. Så han bokade en biljett. Jag hann bara snabbt i väg på corepasset kl halv sju sen bar det i väg hem med nattbuss kl.21.15. Var hemma 04.45 på morgonen. Men det var skönt att få komma hem en sväng. sen på fredagen kom mina kompisar Ida Lotta och Julia, dom som jag bor med hem till mig. Det åkte på standby från bromma. :) haha, och lyckades komma me. Så på lördagen red vi hos mig och på kvällen var vi bjuden på en fest. Vi fick bada vildmarksbad och sen åkte vi hem till camilla och micke som hade inflyttningsfesten. Kvällen var helt lyckad och vi fick en massa snö, fick gör min första snöboll för den här vintern! :D



Så härligt var det hemma :) Älskar snön! Utan snö är det ingen riktig vinter "



Mitt i natten, klockan är strax efter 00.00 på söndagen. Malin fyllde 19 och snön bara vräkte ner!
Älskar er mina små snöbollar;)

Det var en trevlig helg. Skickade hem tjejerna kl 13.00 på söndagen medan jag själv tog flyget hem kl. 16.30 för att hinna träffa familjen lite mer. Ska få åka hem nu den 19:e igen! :)





Halloweenhelgen

Fullt ös hela helgen ,eller så säger man nog inte:P Fullt upp hela helgen skulle ja vilja säga. Jag började kl halv 9 på fredagen. Då jobbade jag på Wella stuio och sminkade två st, sprang sedan ner till butiken (Mist) för att jobba, eller som man kallar de praktisera men är = jobba åt dem. Ja fixade håret på en tjej som skulle vara modell för en dag. Sen sålde jag en massa produkter. Sen kl 18.00 då vi skulle stänga sprang jag vidare upp till nästa gata för att jobba på ännu en visning. Där jag sminkade en tjej som precis gjort cellgiftsbehandling, men hon var ändå grymt snygg i rakat, hon kanske hade 0.5 cm hår överallt. Lika så med ögonfransar och ögonbryn. Så vi satte lösögonfransar på henne, de skulle vara sotat, skarpa bryn med blåa läppar.

Så här blev hon :)



De som hade lite mer hår fick såna här uppsättningar, men tycker lätt att de var coolast som hon hade :)



På lördagen jobbade jag igen, började kl 11.00. Vid 13.00 kom modell för en dag då var jag och carro(tjej från klassen) i väg för att fixa kläder åt henne. Sen sminkade jag och fixade hennes hår inför fotot i studion. Det blv skit bra, hon fick riktigt röda läppar vi körde ett romaniskt tema. För hon hade svart klänning och röda klackskor. :)
På kvällen var jag i väg på middag men en kompis och bio. Vi såg Bröllpsfotografen, fasen va bra den var! Den rekommenderas att se. :) åkte sen in till stan för att vara me Moa och Bagger en stund för att sen få komma hem och lägga sig i lugn och ro., så såg min halloweenkväll ut ;)
Söndagen var det jobb igen, jag jobbade från 12.00-16.00 men det var riktigt dött me kunder, så jag carr och elisabeth vi lockade hår på varandra, fick hålla en lockkurs med plattång :)

Sen på kvällen kom kusin vitamin och hans tjej Elin förbi, Superkul! :) Hon ska var min modell på torsdag vid dramatisk makeup. Hade bakat på söndagsmorgonen enkomt för de skulle komma ;)
Så här blev hon då vi testade lite, men som sagt en domeij kan alltid ändra sig fort.



Vill nog ha den ännu mer dramatisk!

Haft en full helg i alla fall, men ändå rolig och givande. :)

Nu har fröken Domeij ett leende på läpparna! :)

Först ska jag bara skrika ut att jag fått erbjudande om ett jobb! Jag ska få jobbet på den nyöppnade salongen Barristan, den är hur fin som helst och en super trevlig personal. :) Så nu är jag helt lyrisk;)
Kommer redan få börja jobba nästa vecka, och är det så att jag trivs och de trivs me mig så blir Antonia kvar i Stockholm! Jag ska bli egen företagare och hyra min stol, det betyder att jag kan jobba helt som jag vill, och allt jag drar in utöver kostanderna är mina pengar! :) Så i morgon ska ja ringa till skatteverket och fixa papper och hoppas på att de räcker för att få börja nästa vecka! Alla som kan och har lust, ge mig förstag på namn på mitt företag, de ska vara både för hår och make up.

Kvällen har spenderats till spinning och styrketräning :)
Kändes att ja inte kört spinning på 2 veckor, haft annan typ av träning som fotbollen.

Bilder sen tidigare veckor, som jag haft på telefonen men fröken Domeij har inte fått över dem till datorn ;)



Förbild...

Före...

efterbild..






Teatersminkning, föråldring.

innan...



efter...




Halloween sminking

'

efter...



vem vill se ut så nästa halloween? ;)




RSS 2.0