Make up bilder till portfolium


Dagens arbete, utgångsläget var en vit/ gr...

img_7879 (MMS)

Dagens arbete, utgångsläget var en vit/ grå botten med bruna längder, mellan 5-6:a. Jag avfärgade längden med Matrix avfärgning, skölde vid en åtta och la därefter på med blekning så slut utgångsläget blev en 9:a, sen la jag botten med 8.32 +lite9.32 6% (alltså en guld violett medelblond ton) på längden där hon var en9.3 la jag en 9.01+9.02 med richesen från Loreal. Klippte av henne allt hår som var 5 cm nedan axlarna. Ni skulle verkligen sett förbilden!;)


Har haft en grym vecka på playa del ingles...

img_1596 (MMS)

Har haft en grym vecka på playa del ingles! Tack älskade Stina :) de ska göras om snart;) nu sitter man å väntar på pendeln, träningsläger hela helgen. Hade ett pass i morse med min enorma förkylning och i kväll är det match Mot Spånga! Tur förkylningen känns lite bättre i alla fall! I kväll kommer emma och vi ska ha det mysigt och se film! :)  Håll tummarna för matchen! ;) /A


Malin innan och efter;)

img_0063 (MMS)

Malin innan och efter;)


Äntligen fredag snart igen! Blev en rätt l...

img_3241 (MMS)

Äntligen fredag snart igen! Blev en rätt lång arbetsdag i dag med, 10 timmar! Var lite extra snäll med en stammis och stannade längre och fixade hans hår, i bland är man för snäll:) nu väntar man på att Malin ska komma i morgonbitti vid sex, sen ska ja klippa och färga madde, sen blir det make over på Malin;) på kvällen ska vi ut och käka sen kommer Viveca å Therese!:) lördag är det jobb och kvällen blir det fest!:) trevligt värre!!!


Helt utmattad efter ett 12 timmars pass på...

img_8691 (MMS)

Helt utmattad efter ett 12 timmars pass på jobbet, knappt nån lunch3 min sen fick ja i mig lite middag på några minuter! Härligt med göra, men kanske lite för mycket!;)


Helt

Helt


RSS 2.0