Nu var det länge sen..

Här ska jag bli lite duktigare på att skriva, flera som frågat varför jag sldrig skriver i bloggen. sanningen är den att jag har så mycket för mig så jag har faktiskt inte ens tid med de.  haha

Jobbet och fotbollen rullar på i vanlig takt! :) Allt är toppen!

I dag har jag gjort en make up och stylat håret på en kvinna som jobbar för Boxer, så hon skulle på tv 4 event i kväll och göra lite xstra reklam för mig samtidigt. Vill så gärna börja sminka och så inom reklam,tv och film. Det skulle vara riktigt skoj!

Kämpar man för något, har lite tur och kontakter kan mycket lösa sig!

 

Dagen i säg har varit ganska så lugn ändå, det är en sån period men man brukar väl säga "vinden före stormen". Kvällen avsluades i Spånga, fotbollsräning mellan 19.00-20.30. En riktigt rolig träning med mycket spel. Nu på slutet har vi nästan bara kört spelövingar och det tycker ja är bra. Vi får ju bättre och bättre spel för varje gång.  För nu är det inte så många matcher kvar och vi måste ta de här sista! :)

I morgon har jag min favaritkund Malin på morgonen, vi ska sättai löshår på henne, göra henne röd/koppar från att ha varit blond, ska bli sjukt kul! :) På kvällen får jag lite besök från söder, alltid trevligt! :D lite nervös bara ;)

kram på er, nu lägger jag mig och sussar!


Ansiktsmålning på barnkalas!

Man kan också anlita mig till barnkalas, här får ni lite smakprover :)




RSS 2.0