Lite bilder från make Up och uppsättning s...

img_6844 (MMS)

Lite bilder från make Up och uppsättning som ja gjorde inför en fin 60 årsfest! Laddar upp mer sen för och efterbilder:)


Dagens look, sitter just Nu Och väntar på ...

img_1884 (MMS)

Dagens look, sitter just Nu Och väntar på att min ljusarefärg ska bli klar :) hela dagen är full med bokningar. slutar halv fem och ska snabbt ta mig hem för att dra vidare på match på Östermalms ip, seriestart! Håll tummarna!!!!:)  /A


Uppsättning och make up

Hade en smink och håruppsättningskund i går, här kommer lite bilder.

Förbilden...



Efter jag bara målat ena brynet, kolla skillnaden! Så otroligt viktigt med att man får höjden på rätt ställe på brynet, att högsta punkten ligger i linje me yttre delen av ögat. Det blir ett helt annat lyft! :)



Slutresultatet på make upen



Uppsättningen



Senare på kvällen kom rebecka in och ville ha en make för kvällen då hon skulle på tema "Havet" så här blev de :)



Hoppas ni gillar de! :)

 kram o god natt / A




I dag har man varit på färgkurs för Loreal...

img_5693 (MMS)

I dag har man varit på färgkurs för Loreal, dock hade jag ingen aning om att de skulle vara två dagar, jäkla skit!! Skulle verkligen velat gå vidare i morgon, men får väl gå i höst igen :) vi har gjort grupparbeten i dag. Det var utgångsläge : 9 längder ljusfärgade 20 cm och toppen var blekt. Vi la en  9.2+ 9.3 6% och längden 9.32 med 3% i Inoa. Vi plockade ut trianglar som vi la med 10.1 6% och resultatet blev verkligen så jäkla bra! En sandbeige färg med askiga ljusa effekter :)


RSS 2.0