Nu börjar livet!

Nu har verkligen allt fallit på plats, så himla skönt. Fick besked för drygt 2-3 veckor sen att jag skulle få stanna på salongen. Sen har jag köpt mig en lägenhet här nere, mellan Vasa Stan och Solna, det kallas för Fogdevreten. Så nu kommer jag från och med 1 mars att kunna gå till jobbet. Det är bara ca 2-3 km. :)
Så för tillfället går jag bara omkring på jobbet och skiner som en sol. Jag är grymt glad och har mycket framför mig. I mars blire till att jobba för REF på en stor gala där jag ska sminka alla modeller. Det är vi på BARRISTAAN som håller i den. Så det ska bli så himla roligt. Sen är mitt mästa mål med allt, att komma in på TV/FILM branchen. Hade varit riktigt skoj. Jag vet att allt man verkligen vill och kämpar för de klarar man också. Det är det som gör att livet blir så roligt, skulle man inte ha några nya mål som man strävar efter de skulle ju allt kännas rätt meningslöst och tråkigt. Därför har jag alltid nya mål som jag strävar efter. :)

Jag har nu efter jul tagit tag i min träning och kommit i gång galant ;) mellan 3-5 träningspass i veckan är rätt ok. Men ju mer jag tränar ju mer äter ja, så allt blir ju dyrare :P haha. Måste ju äta typ var tredje timme annars blir ja superhungrig. Ämnesomsättningen är enorm i den här damen, de vet folk som umgås med mig! Till veckan har ja lovat mig själv att komma i gång med fotbollen igen, det ska verkligen bli roligt.
Så just för tillfället mår jag galant,  trivs superbra. Jag hoppas också kärleken börjar gå åt rätt håll nu också. Så känns de i alla fall :) Allt är topp topp!!! :D

Vi får se vad den här veckan har att erbjuda för nya roliga saker. :)


Livet är en utmaning i högsta grad! :)

RSS 2.0