loréal uppsättningkurs

Förra  tisdagen var vi i väg på Loréals uppsättningskurs :)
Lite bilder från den :)





Mycket snyggt ;)




Marias Fina uppsättning :)



Eget mästerverk från en kund ja hade i Torsdags, lite med med insperation från Daviness visningen :)
Han var rätt långhårtig innan :)



samtal från tv4...

I dag har jag varit en sväng på Mist och handlat lite saker för i morgon. Jag, Cissi och Emelie har fixat en halloweenfest! Ska blir grymt kul! Jag tänkte vara pirat, så har köpt en massa saker till de på butrix me!
Sen har dagen bara rullat på me en massa kunder, åt dessutom en väldigt god lunch, mexikanska biffar med avokadoröra och bulgur!
På eftermiddagen fick ja ett samtal från Tv4 occh de behövde nån som kunde färga en utväxt på Geir från Idol, lite akut så där innan sändningen i morgon. Så jag tog på mig de jaa! Riktigt kul, mycket trevlig man.. och väldigt duktig på att sjunga! :) Så man fick hör en å annan låt där i salongen ;) Så nu får vi se om jag hamnar i nått i hans blogg, han hamnar nu i min i alla fall!
This is my work!

Så här såg han ut innan..


Inte jätte radikall förändring men vi la lite blekning uppe på efter, så de lättade upp en aning så han inte skulle vara för svart om topparna!



Å slutbilden på jag å Geir!




Kvällen avslutades i lokalen som vi hyrt, där vi har fixat för morgondagens fest! Kommer bli så grymt, Jacob vår DJ har jätte bra musik och musikanläggning. Allt kommer bli toppen!!!
Tagga för i morgon allihopa!! :D:D:D

God natt!!

RSS 2.0